Ut valse reclamebröt veur de Deeverse bos

De redactie van ut Deevers Archief kwam tijdens het surfen over de golven van oneindig veel informatie op het internet bijgaande afbeelding van de Deeverse bos tegen. De redactie was helemaal flabbergasted  van deze afbeelding.
De idyllisch-ogende archaïsch-utopische desinformerende afbeelding met een zandverstuiving en dennebossen en een vliegden met een edelhert, een buizerd en een specht en een eenzame wandelaar op de wegen der vrijheid is volstrekt niet meer van deze tijd.
Want in de Deeverse bos zijn geen edelherten en binnenkort heeft het roedeltje wolven de reeën volledig uitgeroeid of weggejaagd. En die kostelijke dennebossen worden door de op geld beluste arrogante beheerders van de Deevers bos in rap tempo en met veel wroem-wroem lawaai te gelde gemaakt. En in de Deeverse bos zijn gelukkig geen nep-Noordeuropese-zandwoestijnen.
En dat van die ‘de lanen op de paden in’ wandelaar met rugzak klopt al helemaal niet meer. Bezoekers zijn ongewenste personen geworden, zijn persona non grata geworden. Want de arrogante beheerders van de Deeverse bos zijn in rap tempo bezig met het onbegaanbaar maken en het uitwissen van de vroeger aanwezige paden en wegen. Dus in plaats van een wandelaar met een rugzak en wandelstok af te beelden, had een padvinder met een grote scherpe machete moeten zijn afgebeeld.
En de beheerders van de Deeverse bos willen de schapenmoordenaar genaamd exotische wolf alle ruimte geven om zich aan de randen van de Deeverse bos zo dicht mogelijk in de buurt van schapen te vestigen en dat betekent dat bezoekers nog veel meer ongewenste personen zijn geworden, persona absoluta non grata zijn geworden.
De conclusie is dat bijgaand desinformerend indoctrinatie-bord met geschwinde spoed en in gestrekte draf moet verdwijnen en vooral niet moeten worden vervangen door een ander idyllisch-ogend archaïsch-utopisch desinformerende indoctrinatie-bord.

This entry was posted in de Deeverse bos. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *