De meule van Oll’ndeever in ut teeg’nlogt

De redactie van ut Deevers Archief heeft de hier afgebeelde kleurenfoto van korenmolen De Vlijt in Oll’ndeeverstoande op de stroate mit die raère naème Dingspil op de Westeresch van Deever– met tegenlicht gemaakt op zaterdag 17 december 2022.
De redactie heeft de hier afgebeelde uitsnede van de kleurenfoto op 18 december 2022 geplaatst als kopafbeelding van ut Deevers Archief.

De redactie vervangt zo nu en dan voor de verandering ut kopplaètie van ut Deevers Archief. Als jij in het bezit bent van een mooie afbeelding uut de gemiente Deever en jij acht een uitsnede van deze afbeelding wel geschikt als kopplaètie voor deze webstee, aarzel dan niet een goede scan van deze afbeelding naar de redactie te sturen. Als jij vind dat een getoond kopplaètie te lelijk is als kopplaètie van ut Deevers Archief, aarzel dan niet jouw mening aan de redactie kenbaar te maken. Als jij een reeds getoond kopplaètie graag nog een keer als kopplaètie van ut Deevers Archief wilt zien, aarzel dan niet dit aan de redactie kenbaar te maken.

This entry was posted in Kopplètie, Meule van Oll’ndeever. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *