Frits van den Boogaard zat in barak Transvaal

De redactie van het Deevers Archief ontving op 29 augustus 2017 bijgaande wel erg korte reactie van Frits van den Boogaard, die ook verbleef in het jongenskamp ‘de Eikenhorst’ an de Gowe. Hij reageert op het bericht Ben van Erp vraagt: Herkennen jullie dit ook ?.  Hij wil graag in contact treden met oude bekenden uit die tijd.. Als een bezoeker van het Deevers Archief zich Frits van den Boogaard herinnert, dan wordt deze persoon uitgenodigd te reageren op dit bericht.

Mijn naam is Frits van den Bogaard.
Ik woon in Helmond in Noord-Brabant.
Ik heb zelf ook ook in groep Transfaal gezeten.
In die tijd was mijn leidster Lenie de Win uit Noord-Brabant en mijn leider was de heer Hofman.
Veel groetjes.

This entry was posted in Geeuwenbrug, Jongenskamp de Eikenhorst. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *