Un ongebruukte anveloppe van de gemiente Deever

De redactie van ut Deevers Archief vindt bij het digitaliseren van zijn papieren archief (papier scannen en vervolgens selectief in de oud-papier-bak gooien) bestaande uit vooral veel dozen en veel mappen en veel ordners met veel foto’s, kranten- en tijdschriftenknipsels, reclamemateriaal, folders, en zo voort, en zo voort, en zo voort, uut de gemiente Deever zo nu en dan iets waarvan de redactie het de moeite waard vindt dat te tonen aan de zeer gewaardeerde bezoekers van ut Deevers Archief.
Zo vond de redactie in een van de de dozen met Deeverse paperassen tot zijn verbazing en verrassing een gaaf ongebruikt exemplaar van de naoorlogse dienstenvelop van de gemiente Deever. Zie de bijgevoegde afbeelding van deze envelop.
Zo’n bewaard gebleven gave ongebruikte envelop is toch maar weer een ontroerend mooi fragmentje uit het verleden van de gemiente Deever.
Uiteraard heeft de redactie deze envelop na het scannen niet in de oud-papier-bak gegooid, maar weer bewaard, maar nu in de doos met Deeverse prullaria. De redactie zou wel graag een afbeelding van een verzonden exemplaar van deze envelop willen tonen.

This entry was posted in Deeverse prullaria, Gemiente Deever. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *