See hept ut maarktturrein nog wieder vurinnewièt

Volstrekt passend binnen de bewust voortdurende en verdergaande vernieling van ut maarktturrein an de Bosweg in Deever zijn drie volstrekt onverklaarbare, volstrekt onbegrijpelijke en volstrekt overbodige ‘dingen’ op ut maarktturrein neergezet. Zo’n ‘ding’ bestaat uit een metalen frame waaraan houten balken verticaal zijn bevestigd. De argeloze voorbijganger kan ook in een ‘ding’ gaan staan. Maar wat heb je daar aan ? Misschien kan je via het metalen frame ook op een ‘ding’ klimmen ? Maar wat heb je daar aan ? De redactie kon ook niet een aan een eikeboom vastgespijkerd bordje met enige uitleg over de drie ‘dingen’ ontwaren. Zijn de drie ‘dingen’ als kunst of onvervalste kitsch bedoeld ? En gemaakt van biologisch en ecologisch verantwoord duurzaam verbouwd fair-trade inheems hout van traceerbare bron uut de Deeverse bos ? En gemaakt in Deever ? Want Deever zit heden ten dage vol met pensionados die de kunstenaar, de kitschenaar of de kunstenmaker menen te moeten uithangen. En vooral niet te vergeten de plaatselijke timmermannen en de plaatselijke aannemers die dit soort houten ‘dingen’ ook wel in elkaar kunnen knutselen.
De redactie van ut Deevers Archief weet dus nog niet wie dit heeft gedaan, wanneer dit is gedaan en waarom dit is gedaan. Teneinde daar achter te komen zal de redactie per e-mail bericht enige vragen stellen aan de Dametjes En Heertjes Goeroes Van Het Grote Gelijk Van De Inrichting Van De Openbare Ruimte In Het Raadhuis Aan De Gemeentehuislaan in Deever.
Maar is met het plaatsen van de drie ‘dingen’ het plaatsen van het politiek gevoelige hangjongerenontmoetingskotje 3.0 nu definitief en voor altijd van de baan ? De zeer gewaardeerde bezoeker van ut Deevers Archief leze vooral het bericht Is dit hangjongerenontmoetingskotje 3.0 ?
De redactie heeft bijgaand afgebeelde kleirenfoto gemaakt op woensdag 17 mei 2023.

This entry was posted in Maarktturrein. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *